Madáretető
2011.09.11. 20:09
A táplálkozásból indulunk és oda is érünk vissza bármihez is kezdünk. Épp most főzőm a spenótot és a maradék száradt házi sütésű kenyeremet pirítottam meg hozzá a fokhagymával. Tudod, hogy milyen érzés az? Én most már tudom, de nem értem. Miért más az illata? Miért…
Sopál
2011.09.10. 23:37
Ami igaziból Chopal és aki valaha Coimbrában jár, kötelező ide elmennie. Hatalmas magnóliák és eukaliptusz fák, amik dobálják leflé magukról a kérget, ezért némelyik egészen meztelen, fehér és ha egyszer megérzed azt az illatot, mindig érezni szeretnéd, de nem…
Egy kis szakma
2011.09.09. 04:01
Tudni kell, hogy a szervezethez (ahol önkénteskedem-->elérkezett az ideje annak, hogy a helyesírás ellenőrző aláhúzza az -ikes ige E/1, tárgyesetében a "kemény k" helyett "szelíd m"-et használó ragozványát, bár leendő logopédus létemre -és szégyen…
Egész napos védelem a fogainak
2011.09.07. 22:12
Azt, hogy Fernando Pessoa négy személyiséggel rendelkezett csak ma tudtam meg. Mindig tanulok valamit. Talán azt is, hogyha egy új terméket vezet be az ember, érdemes utánanézni, hogy a márkanév más nyelveken nem jelent-e valami…
The Portugal Hungarian Limp Bizkit
2011.09.06. 01:02
Valamiért sok minden a kajáról szól, ha az ember külföldön tartózkodik. Ha nincs mit enni, akkor azért, ha van mit enni, akkor azért mert az különleges, vagy ha elegünk van már abból, ami különleges, akkor meg azért, mert akkor meg el kezd hiányozni az…