Sopál

2011.09.10. 23:37

 Ami igaziból Chopal és aki valaha Coimbrában jár, kötelező ide elmennie. Hatalmas magnóliák és eukaliptusz fák, amik dobálják leflé magukról a kérget, ezért némelyik egészen meztelen, fehér és ha egyszer megérzed azt az illatot, mindig érezni szeretnéd, de nem valami gagyi koncentrátumban, hanem élőben.

Kutyatulajdonosok apportíroznak puha szőrű, kajla kutyákkal, gyerekek kisbiciklivel, bukósisakkal, középkorú és fiatal férfiak állagmegőrzés céljából futkosnak, valamint a coimbrai önkéntesek a bambuszerdőből hozott póznával verik lefele a diót a fáról sütisütés céljából.

Atzán lehet fényképezkedni teknőssel, amit egy fa törzséből faragtak ki és lehet egy jó kávét inni és egy pihentető napot nyugtázni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr613217039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása