Zsinórírás

2011.06.15. 01:05

Azt szokták mondani, hogy van valami közös a portugálokban és bennünk. Nagyon is. Az első néhány fájdalmasan intenzív különbség után, mint például, hogy az enyhén óceáni éghajlatnak köszönhetően minden reggel becsapósan felhős az ég vagy hogy nagyon hiányzik a tejföl, vagy hogy még éjfélkor is képesek presszókávét inni tej, kávétejszín nélkül, észrevehtők a hasonlóságok is.

Komor derű, lágy melankólia, aminek valahol kellemes a lecsengése. Otthon is van egy ilyen vonal, csak bennünk erős a hajlam arra, hogy búba torkolljon.
 
A kézírásuk a nagyapám gyöngy- zsinórbetűit idézi, ami a béke hangulatát teremti meg szemlélőjében. 
 
 
 
Philip Glass Ensemble: Glassworks -Opening- 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr572985000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adacoimbra 2011.06.16. 23:53:48

Na te merre jártál?? Mindig fel lehet fedezni valami újat... Majd egy szabadnapomon megmutatom az én egyik kedven helyemet. ;) Holnap este van programotok? MAjd írok azért smst is...

Panditaaa 2011.06.21. 21:38:23

Pali, egyre jobb videókat készítesz, ez nagyon tetszik. Még mindig irigyellek!! :) Ha Adával találkozol, akkor belevághatnád őt is egy videóba! Rádión már hallottuk ugyan, de itt az ideje, hogy videós riportot adjon! ;)
süti beállítások módosítása