Apartmanhalmaz

2011.06.27. 11:07

 Továbbra is tartom azt a gondolatot, mi szerint az első találkozásban minden benne van az új, ismeretlen dolgokkal kapcsolatban. Miniatürizált esszencia. Aztán lassan elkezdem megszokni, majd természetessé válik. Erre mondják azt, hogy minden csoda három napig tart? Igen, de az a három nap lehet az örökkévalóságé is és így újra és újra rá lehet csodálkozni a szép dolgokra. Élvezni őket, örülni nekik. Ezért mindegy is az, hogy hol van az ember, a Balaton-, a Duna-, vagy az óceánparton (Deolinda: Dois Selos E Um Carimbo -A Problemática Colocação De Mastro, Kispál és a borz: Föld kaland ilyesmi -Autók a tenger felé). Így nagyon felértékelődnek az alapvető dolgok. Spenót fasírozottal.

Coimbrából egy óra az út Figuera da Fozba (ejtsd: figuéra de fos). Itt található a Mondego folyó torkolata. Szinte fázik az ember a tűző napon a hűvös, süvítő óceáni szélben. A kevésbé puccos helyeken 60 cent egy kávé és ajánlom hozzá a pastel de natat. Az igazi óvárosi rész távolabb esik a vasútállomástól, a város nagy része egy apartmanhalmaz.

A tegnapi napon hosszú betegség után elhunyt Dr. José Mendes de Barros Úr, az APCC elnöke. Isten nyugosztalja. A szervezetről bővebben fogok még írni, hisz ez a tényeges munkahelyünk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr833018280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása