Közeleg a vég

2011.10.21. 23:04

 Meghalt Kadhafi, pedig elég nagy hazafi volt. Bocs. Minden diktátorról kell egy vicc, mint Castróról, amit még a Papa mesélt:

  • Mit csinál Castro, amikor így néz? -vonta össze Papa a szemöldökét.
  • Nem tudom.
  • Fidel.
  • Kac-kac.
  • És mit csinál, amikor így néz? -tette Papa a kezét távolba tekintő tartásba.
  • Nemtom.
  • Nadon Fidel.
  • Kac-kac.

A rossz humorunkat a Papától örököltük.

Na de aztán van itt más is. Lassan tényleg véget ér a Portugál küldetés, de még mindig nem hallgattam meg az összes Headphone Commute-os mixet, ez hozzá tartozik majd az ittlét-hangulathoz. Elég modern, ugye?

Ma tettem egy sétát a városban, ami meglehetősen addiktív ebben az időjárásban. Gyakorlatilag ma is tökéletes nyár végi idő volt, de még naplemente után sem kellett felvennem a pulóverem. Őrület. 

A lezárásos hangulathoz tartozik, hogy tegnap volt a központban egy prezentáció, amit két kollegínámmal tartottunk (természetesen portugál nyelven - ez egyébként tényleg félelmetes, hogy kb. 3 hónap alatt alap szinten el lehet sajátítani egy nyelvet, fél év alatt pedig az önkifejezés "valamilyen formájú" szintjére is el lehet jutni, de ebben persze elég nagy szerepe van a heti 3x1,5 óra nyelvórának is (Evóráról tanultunk ma - nem csak a nyelvi humor kedvéért) és itt látható a csapat. (Azért betűrhettem volna a pólóm.) Ha nem értesz belőle semmit akkor ajánlom figyelmedbe ezt.

Aztán a tegnapi prezentáción, ami az eddigi munkánkról szólt (igazából nem volt nagy kunszt megcsinálni, mert kb. 600x el kellett mesélnünk, hogy mit csinálunk itt, mi is az az APCC, stb. Viszont, ami nagy hatást váltott ki, az egy közös szerzemény egy "klienssel", mondjuk inkább haverrel. Paul Mariának hívják a csávót, szintén CP-s, lábbal irányítja az elektronyos kerekesszékét, lábujjal csettel és írja a verseket, dalszövegeket. Közben röhög és káromkodik, bár a beszéde "súlyosan akadályozott" azaz nyökög és mindezt persze angolul, amit gyakran nem értek, de ez sem szokott probléma lenni. Szóval Illés itt volt és Ő azért jobban pörköl a gyittyón mint én, így ügyesen megzenésítettük az egyik szövegét.

Innen folytatom.

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr343321071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása