Förszt impressönz

2011.06.09. 00:36

 Harmadik napja tart a körbevezetés a nagy portugál fogyatékosságügyi gépezetben. Oktatási, pszichológiai, logopédiai és szociális ellátás egy helyen. Több gépkocsi egy lakóotthon és egy farm tartozik a szervezethez, ez utóbbit holnap fogjuk megnézni.

A menzán ma is finomat főztek: 
Zöldborsós-tojásos halfilé sajtos-répás krumplival, friss olivás salátalevéllel, naranccsal. 
 
Ebéd után a tornateremben tartott boccia edzésen vettünk részt Antonioval, a világbajnokságon ezüstérmes sportolóval (videó: 1:08). A tornapad tömör keményfából volt, nem rétegeltlemezből, mint otthon, de ugyanolyan kényelmetlen ülni rajta egy órát. A hétvégén parabajnokság lesz itt coimbrában, arra edzettek.
 
Kilencre mentünk, hatra értünk. Iszonyatosan fárasztó. Csak visznek körbe minket, mesélik, hogy mi-micsoda, ki-kicsoda és az ember agya szét szeretne robbanni legszívesebben. Nagyon várom már, hogy valamit én is csinálhassak a test hasonló mértékű lefárasztásának reményében.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://onkenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr662969524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása